Sinds 6-jarige leeftijd ben ik al bezeten door de paardensport. 

Vanaf mijn 8 jaar ben ik begonnen op competitief niveau. In het dressuur heb ik gereden tot de klasse M2 bij de Landelijke Rijvereniging en ik heb hier ook diverse prijzen behaald.

 

In het springen heb ik al meerder jonge paarden uitgebracht en begeleid en kom ik vaak aan de start ik de klasse 120cm-125cm op nationaal niveau. Ook pikken we vaak een meerdaagse wedstrijd mee zowel in België als Nederland.

 

Een spring- of dressuurles door Equine-sana is een combinatie van de rij-technische ervaringen die ik heb opgedaan tijdens het uitvoeren van de mooiste sport op aarde als ook de kennis die ik bezit over de werking van het paardenlichaam. Op deze manier probeer ik altijd samen met mijn lesklanten tot een ontspannen, maar toch actief werkend paard te komen en samen met hen mooie resultaten te boeken op wedstrijd.

 

Ik ben ook nog steeds werkzaam in het secundair onderwijs en dus in het bezit van een pedagogisch diploma. Op deze manier zit ook het lesgeven en duidelijk geven van instructie bij mij ingebakken!